Proeverij: Grote Duitse Wijnen #1

Dutch event 🇳🇱

Op 21 Oktober aanstaande organiseren wij een exclusieve proeverij voor echte wijnliefhebbers! Houd jij van kwaliteitswijnen? Lees dan snel verder!

Proeverijen, je hebt ze in alle soorten en maten. Maar als je houd van goede wijnen is het altijd maar afwachten of je je zin krijgt op een proeverij. Dat probleem lossen wij voor je op!

Samen met Restaurant Thym (in Eindhoven) hebben we de handen ineen geslagen en organiseren we een geweldige avond met alleen de beste wijnen. Het aantal plaatsen is zeer beperkt, mede vanwege het feit dat de wijnen die we gaan schenken moeilijk verkrijgbaar zijn.

Grote Duitse Wijnen

Voor de allereerste editie van dit evenement nemen we jullie mee op wijnreis naar Duitsland. Een land vol geweldige wijnregio’s met top wijngaarden, wijnmakers en wijnen. We gaan drie regio’s bezoeken waarbij we hebben gekozen voor de creme de la creme van wijnmakers en wijnen. Welke wijnen we precies gaan proeven houden we nog even geheim; maar we kunnen jullie alvast zeggen dat het enkel om Grosses Gewachs (GG), of terwijl Grand Cru wijnen gaat. Alleen het beste van het beste dus.

We reizen door drie geweldige regio’s: Nahe, Rheinhessen en de Pfalz en hebben wijnmakers uitgezocht die allen lid zijn van de Duitse VDP (de organisatie van beste Duitse wijngoederen). Natuurlijk speelt Riesling hierbij een grote rol maar we gaan ook enkele andere giganten schenken (zowel wit als rood).

De wijngoederen welke we uitgekozen hebben zijn:

Meld je nu aan!

Voor deze exclusieve avond hebben we enkele van de laatste GG flessen kunnen bemachtigen. Dit zijn wijnen die vrijwel allemaal direct uitverkocht zijn en moeilijk te verkrijgen zijn. Door deel te nemen aan dit evenement heb jij echter de kans om op 1 avond 6 van deze toppers te proeven; once in a lifetime!

Het evenement gaat plaats vinden in Restaurant Thym in Eindhoven en tijdens de avond serveren we naast deze heerlijke wijnen ook bijpassende hapjes. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan het evenement een 2 of 3 gangen diner te nuttigen bij Thym, zodat je alvast helemaal in de mood bent.

De kosten voor de avond zijn slechts €59,50 voor de wijnen en de hapjes. Het optionele diner kost €27,50 voor 2, of €35,00 voor 3 gangen (exclusief drank). Alle prijzen zijn per persoon en kunnen vooraf voldaan worden zodat je zeker bent van een plaats. Voor diegene die van ver komen; Thym zit in Hotel Parkzicht dus je kunt zelfs blijven overnachten.

Wil jij dit exclusieve evenement niet missen? Neem dan contact met ons op en stuur een email naar: info@dutchwineapprentice.com of neem telefonisch contact met ons op (whatsapp mag ook): 06-22442222.

Graag zien we jullie op 21 Oktober om 19:30u in Eindhoven. Mocht je nog verdere vragen hebben laat het ons dan gerust weten.